Efterhånden får flere og flere har åbnet øjnene for hvor stor forskel terapi kan gøre for livskvaliteten. Ofte på kort tid. Det kræver blot en villighed til at stille sig åben overfor sin egen magtesløshed og sårbarhed, når livet ikke går som man synes det burde gå.!

 

Måske har du et konkret problem. Måske oplever du en livskrise eller måske har du blot et ønske om personlig og spirituel udvikling.

 

Ønsker du at blive i stand til at bruge alle de muligheder der er, i et privilegeret samfund ?Og føler du dig alligevel ofte låst fast af tanker, følelser og reaktionsmønstre som du udmærket kan se er uhensigtsmæssige, men som du alligevel ikke magter at ændre?

 

Det er positivt at indrømme for sig selv, at skoen trykker og at tage skridt til at gøre noget ved det!

Både i mit eget liv og hos mine klienter, har jeg set, at mennesker kan lægge selv de tungeste åg og frigøre sig fra de mest snørklede blokeringer, så de kommer til at føle sig mere hele, levende, kreative, glade og fredfyldte. Det behøver ikke engang at tage så lang tid. Vi har i dag masser af effektive redskaber til rådighed til at frigøre os selv og hinanden fra det, der blokerer os i vores arbejde, kærlighedsforhold og privatliv.

 

Jeg har levet i mange år som en nysgerrigt søgende, og jeg har uddannet mig i de teknikker, jeg oplevede som mest gennembrydende og som har virket for mig selv. I dag hjælper jeg andre ved at bruge værktøjerne i individuelle sessioner og ved at undervise i dem på kurser. De, der kender mig, siger at min styrke er, at jeg integrerer flere niveauer: Det mentale, det kropslige og det spirituelle.

Kombinationen af flere indfaldsveje sørger for at det, der forståes med tanken, integreres i kroppen og ved meditativt nærvær og fordybelse forankres det forståede i essensen.

 

Den metode som for mig har rykket allermest er The Work of Byron Katie og det er derfor den metode jeg arbejder med, når der afdækkes en begrænsende tankegang. Indfaldsvejen til at identificere de grundlæggende overbevisninger kan være forskellige, som det ses af min hjemmeside, men når først overbevisningerne er afdækket, kan de undersøges med The Work.

 

Hvordan kommer man i gang?

 

Når du ringer og aftaler en tid, fortæller du mig hvad du har det svært med og hvad du oplever du har brug for hjælp og inspiration til. Så sammensætter vi et forløb til dig.

Det er også muligt at booke en halv times gratis forsamtale.

 

Findes der forskellige typer forløb?

 

Nogle vælger at komme og få et ”hurtigt-arbejde”, hvor de i løbet af en enkelt session eller to arbejder sig igennem et bestemt tema, der optager dem lige nu. Andre vælger at indgå i et lidt længere og dyberegående forløb, hvor de virkelig kommer til bunds i problemstillingerne.

Hvis du bor langt væk er det også muligt at booke 2 sessioner på en dag med en pause imellem , eller du kan få en telefonkonsultation.

 

SÆT DIG FRI AF BEGRÆNSNINGER! DU LEVER KUN EN GANG!