Anbefalinger

 

Timerne hos dig har været fantastisk lærerige og sjove samt også meget givende. Faktisk har det ændret mit liv helt fantastisk. Efter mange år i terapi er der kommet et vendepunkt som min familie og jeg virkelig har glæde af.

(P.T.)

 

Kære Nayano

Som jeg har udtrykt for dig har the Work været et værktøj, det har fået mig til at blive en endnu tydeligere observatør til mig selv. Jeg kan virkelig se på mine tanker som små skyer der flyder forbi mig, og jeg kan vælge at tage form som de skyer eller lade være.

The work har for mig gjort, at jeg ikke er så meget syltet ind i min personlighed, og med det fået et større realitetssans, som er udviklingsvejen for mig, da jeg har det med at flyve væk fra virkeligheden.

 

Da jeg havde læst bogen, var jeg godt klar over, at jeg ville have hjælp til at blive guidet med de 4 spørgsmål, og var utrolig glad for at jeg mødte dig, og at du blev den, der blev min spørger. Jeg følte, at du var med mig i alle mine tankers sorger og smerte, og denne empati du udstrålede var uvurderlig for mig. Derudover var det også vidunderligt, som vi kunne grine sammen, når jeg mærkede forskellen på, når tanken var der, og når jeg var den foruden, for så at slutte med at tage den hjem, hvor den hørte til, nemlig hos mig selv. Og med det opdage alle mine skyggesider. Noget af det mest fantastiske var at opdage, at jeg udlever den fordømmelse, jeg fordømmer andre med. Det er virkelig en AHA oplevelse.

Der er ikke noget mere befriende end at tage ansvar for sine tanker, det giver livet dobbelt så mange muligheder, og det befinder jeg mig godt med.

The work gør også en bevidst om, at der ikke er noget der hedder skyld, du kan tage enhver situation, som du vil, ja du kan faktisk vælge at være glad i enhver situation, ikke at du skal gøre det, men valget vil altid være der.

The work gør også en opmærksom på ens person – lighed. Ved at være med tanken og uden, har jeg en fornemmelse af, når jeg er min person, består jeg af ren væren, og når jeg sætter en attachment på min tanke, så opstår min lighed.

 

Kærlig hilsen Birgitte K. Frederiksen

 

 

Hej Nayano , mit input må vel bare være fra hjertet til hjertet. Det du repræsenterer en en sjælden gave ,i en tid hvor det er en jungle hvis man søger en hjælper på sin spirituelle vej . Du giver fra hjertet, med dyb impati, og stor livserfaring. Du favner balancen mellem sjæl og krop på en dyb og indlevende måde ,

Knus fra mig. Per Thorup

 

 

Skilsmissebarn, alkoholiker-mor, en far som svigtede –

6 år, kostskole, ” I siger, at I elsker mig, hvorfor sender I mig så bort ?”

Depressioner.Uddannelser,Bestræbelser på at gøre alt rigtigt og opføre mig sådan, som jeg troede, at ”de”ville have mig til at være.En grundfæstet tro på, at jeg skulle gøre mig fortjent til accept…

Parforhold, ægteskaber, mange.Børn, højt elskede.Sorg og fortvivlelse, når det ikke lykkedes,”mine fejl”, min fejl.

Ønskede så stærkt, ”solgte” mig selv, blev støtteperson og valgte ubevidst kvinder, som jeg kunne være for og hjælpe.Glemte egne behov, jeg skulle jo gøre mig fortjent til at blive elsket.

I perioder lavt selvværd, depressioner, tanker om selvmord.Udadtil stor selvsikkerhed, men ikke glad for livet.

Men der er ingen fejl i Guds planer, da jeg var parat, fandt jeg Nayano.

Drømmeterapi, samtale, indre rejser, kropsterapi.

Det store gennembrud : Jeg følte, at jeg har lov til at være her !Noget jeg selvfølgelig vidste, men kun oppe i mit hoved.Nu var det i mit hjerte.

Erkendelsen af, at det, som opnås gennem terapien er holdbart i modsætning til holdbarheden af mine hidtidige bevidsthedsændringer.

Åbenbaringen under en massage-session, hvor min far og min mor stod på hver side af mig og rakte hinanden hånden hen over mig.

Nu – et nyt liv, en ny begyndelse. Glæde og harmoni.

Tak, Nayano, for vejen vi gik sammen.

Din terapi har gjort mig fri. Peter K